TR2sourcing

React outsourcing services

Ontwikkeling React frameworks

Wat is React?

React JS is een flexibel Javascript framework waarmee snel en efficiënt interactieve gebruikersinterfaces worden gebouwd. De klantinteractie elementen in een webapplicatie die de datainvoer en het tonen van data mogelijk maakt wordt vaak in React gebouwd.

React wordt dan ook veel ingezet voor zogenoemde single page applicaties: dat zijn webapplicaties die niet werken volgens het traditionele model, waarin je van de ene webpagina naar de andere linkt, maar waarbij stukken content, net als bij een app, dynamisch wordt ingeladen. De React taal is oorspronkelijk ontwikkeld door Jordan Walke, een medewerker van Facebook en het wordt dan ook veel door Facebook gebruikt. Tegenwoordig is React echter open-source en kan er dus vrij gebruik van worden gemaakt.

Waarom kiezen voor React?

Applicaties werken tegenwoordig veelal volgens het model, view en controller principe kortweg MVC. Het is de scheiding van technische functionaliteit – het datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller) – binnen een applicatie. Die principes zorgen voor een goede scheiding van de 3 lagen en daardoor is het mogelijk om sneller te ontwikkelen, en dit komt ten goede van de onderhoudbaarheid en structuur.

React kun je plaatsen als de V in de MVC structuur en omvat dus met name de logica-loze HTML-elementen die met behulp van Javascript en back-end programmeertaal verder wordt voorzien van functionaliteit.

React development outsourcen

Doordat React als ontwikkeltaal zich focust op de "View" kant is het ook compleet als zodanig ingericht. Een goede ReactJS ontwikkelaar kan hiermee snel mooie front-end applicaties bouwen.

Met React bouwen onze developers aan de mooiste native apps. React developers als aanvulling op je eigen React ontwikkelteam, of je gehele project outsourcen. Voor beide oplossingen valt wat te zeggen.

react_logo
Onze outsource opties:
 • 1

  Inzet tijdelijk extra capaciteit

 • 2

  Vast team van ontwikkelaars

 • 3

  Ontwikkeling pecifiek project

 • 4

  Vaste afspraken

Waar komt React vandaan
React View
Hoeveel React ontwikkelaars heeft TR2sourcing beschikbaar

Heb je een vraag over inzet van een React ontwikkelaar?

“We leveren een flexibele schil met React JS ontwikkelaars, heb je een los project of wil je een vaste ontwikkelaar toevoegen aan je team, TR2sourcing heeft voldoende React specialisten in huis.”

Roelf Nienhuis

TR2Sourcing

Snel een React ontwikkelaar beschikbaar voor een vast tarief van EUR 25,- per uur

Voor een vast tarief voeg je een senior React developer toe aan je team. Zo houd je kosten eenvoudig onder controle.