TR2sourcing

Back-end software ontwikkelaar

Back-end developers zijn de architecten. De bouwers van alle online en offline toepassingen. Ontwerpen, coden, testen, implementeren en repeat. Zij vertalen klantwensen door naar technische oplossingen. Aangezien het een complex vakgebied is, zijn veel software developers gespecialiseerd in een bepaalde programmeertaal of framework. Wat jouw vraagstuk ook is, bij TR2Sourcing kunnen wij je helpen aan PHP- tot Python-developers, en van .NET- tot C#-developers.

PHP outsourcing services

In de afgelopen 10 jaar hebben wij bij TR2Sourcing de nodige ervaring opgedaan op het gebied van PHP-ontwikkeling. Van projecten in online gaming tot web conferencing, social mediasystemen tot webintegraties. Onze dedicated PHP-developers kunnen moeiteloos meedraaien in de voor jouw gewenste ontwikkelomgeving.

Symfony outsourcing services

Zowel in-house als via onze uitgebreide HR-netwerk kunnen onze remote PHP-developers uit de voeten met Symfony. Regelmatig werken onze IT-experts voor klanten in deze internationaal gerenommeerde ontwikkelomgeving.

Laravel

Binnen de PHP-wereld is dit een relatief jong code-framework dat in rap tempo in populariteit toeneemt. Een framework waarmee veel snelheid kan worden gewonnen. Bij TR2Sourcing ben jij aan het juiste adres om remote PHP Laravel developers in te huren. Laravel als php framework krijgt meer en meer tractie onder ontwikkelaars en niet voor niets, want met haar MVC architectuur en de Eloquent ORM en hoge mate van security is het een goed framework om snel gave webaplicaties te bouwen. Onze laravel ontwikkelaars zitten klaar voor julle nieuwe projecten.

Onze outsourcing opties:
 • 1

  Individuele tijdelijke ontwikkelaars

 • 2

  Vast team van ontwikkelaars

 • 3

  Los project

 • 4

  Vaste afspraken

 • 5

  Volledig transparant

Wat betekent Front-end , Back-end Full-Stack?

Een full-stack ontwikkelaar combineert kennis van de back-end, front-end en database van een project. Googelen deze termen kan verwarrend zijn, bijvoorbeeld tegenstrijdige Quora artikelen of eindeloze Reddit discussies, dus hier is een korte handleiding: Front-end ontwikkelaars richten zich op wat u kunt zien en gebruiken; het ontwerp, de functionaliteit- en de gebruikerservaring. Back-end ontwikkelaars laten deze dingen gebeuren, door te werken aan behind-the-scenes technologieën en hoe ze informatie transporteren. Databases zijn waar deze stukjes informatie worden opgeslagen. Full-stack ontwikkelaars In feite is het verschil tussen front-end en full-stack dat een full-stack ingenieur ook aan de back-end van uw project kan werken. Ze kunnen controleren hoe een product eruit ziet, animeert en reageert, maar ook hoe het toegang krijgt tot informatie, communiceert met een browser en een logische database behoudt. Ze kunnen zich aanpassen aan een groot aantal projectbehoeften, maar hebben niet de specifieke vaardigheden die een expert op een bepaald gebied kan opleveren, maar beheren alle aspecten van de "stack":

Wanneer moet u Full-Stack ontwikkeling overwegen?
Hoeveel Back-end ontwikkelaars heeft TR2sourcing beschikbaar

Vragen? Contact een van onze medewerkers!

“We leveren een flexibele schil met software ontwikkelaars, heb je een los project of wil je een vaste ontwikkelaar toevoegen aan je team, TR2sourcing heeft voldoende software ontwikkelaars in huis.”

Roelf Nienhuis

TR2Sourcing

Ontwikkelaars nodig?

150 Ontwikkelaars staan voor je klaar!
Voor € 25,- per ontwikkelaar per uur.