TR2sourcing

Vue JS outsourcing services

Wat is Vue.js?

Vue JS is een flexibel Javascript framework waarmee snel en efficient interactieve gebruikersinterfaces worden gebouwd De klantinteractie elementen in een webapplicatie die de datainvoer en het tonen van data mogelijk maakt wordt vaak in Vue gebouwd. VueJS wordt dan ook veel ingezet voor zogenoemde single page applicaties: dat zijn webapplicaties die niet werken volgens het traditionele model waarin je van de ene webpagina naar de andere linkt, maar waarbij stukken content net als bij een app dynamisch worden ingeladen.

Applicaties werken tegenwoordig veelal volgens het model, view en controller principe kortweg MVC. Het is de afscheiding van technische functionaliteit – het datamodel (model), datapresentatie (view) en applicatielogica (controller) – binnen een applicatie, die principes zorgen voor een goede scheiding van de 3 lagen en daardoor is het mogelijk om sneller te ontwikkelen, en dit komt toen goede van de onderhoudbaarheid en structuur. Vue.js kun je plaatsen als de V in de MVC structuur en omvat dus met name de logica-loze HTML-elementen die met behulp van Javascript en back-end programmeertaal verder wordt voorzien van functionaliteit.

Tegenhanger van Angular.

Vue.js is de veelgebruikte front-end taal als tegenhanger van Angular. Vele Vue.js projecten en uitgebreide libraries kunnen door onze Vue.js developers worden aangepast aan de klantwens en/of de continue wisseling van taken. Klaar om onze krachten te bundelen?

Outsourcing opties:
 • 1

  Individuele tijdelijke ontwikkelaars

 • 2

  Vast team van ontwikkelaars

 • 3

  Los project

 • 4

  Vaste afspraken

 • 5

  Volledig transparant

Waar komt VueJS vandaan?
VueJS View wat is dat?
Hoeveel VueJS ontwikkelaars heeft TR2sourcing beschikbaar?

Vragen? Wij beantwoorden ze graag!

“We leveren een flexibele schil met Vue JS ontwikkelaars, heb je een los project of wil je een vaste ontwikkelaar toevoegen aan je team, TR2sourcing heeft de juiste VueJS specialisten in huis.”

Roelf Nienhuis

TR2Sourcing

VueJS ontwikkelaars nodig? Dat kan, voor een vast tarief van EUR 25,-

We hebben altijd ontwikkelaars beschikbaar om snel in te springen op een bestaand project of om nieuwe projecten op te pakken. Daag ons uit! voor jullie nieuwe VueJS project.