TR2sourcing

WordPress outsourcing services

Van WordPress, Joomla tot Magento en van Drupal tot elk ander gewenst CMS framework. Wat het ook mag zijn, wij zorgen voor de juiste specialiteit tegen de juiste prijs.

WordPress en het meest gebruikte CMS werledwijd en zelfs de grote Fortune 500 bedrijven zijn van dit CMS-systeem gecharmeerd. Heb je een WordPress project en heb hje handjes nodig om het snel tot een success te maken. Op WordPress projecten is het altijd gemakkelijk bijschakelen met een van onze 53 WordPress specialisten. Van blogs, webshops tot SEO-technisch slimme websites. Zeg het maar!

Onze outsourcing opties:
 • 1

  Individuele tijdelijke ontwikkelaars

 • 2

  Vast team van ontwikkelaars

 • 3

  Los project

 • 4

  Vaste afspraken

 • 5

  Volledig transparant

Over WordPress

Met meer dan 33% van de websites ter wereld die op WordPress draaien, is het is het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. WordPress is een populair open source CMS, wat betekent dat iedereen de (bron)code mag aanpassen. Dit zorgt ervoor dat er duizenden kant en klare plugins zijn en WordPress altijd in ontwikkeling is door een grote schare ontwikkelaars. WordPress is gebouwd in de ontwikkeltaal PHP en wordt vaak gebruikt om websites en blogs mee te maken. Ooit is WordPress begonnen als een eenvoudig blog CMS, nu is het een compleet systeem waarmee je de beste websites ter wereld kunt maken die goed SEO geoptimaliseerd zijn. Doormiddel van thema’s en plugins zijn er eindeloze mogelijkheden om te varieren. Er zijn dan ook veel bekende websites die draaien op WordPress.

Waar komt WordPress vandaan

In 2003 begonnen Matt Mullenweg en Mike Little aan WordPress te werken. Ze wilden een eigen blog systeem bouwen nadat een ander blogsysteem er mee stopte en ze dus een alternatief zochten. Omdat ze niet een goed alternatief zochten zijn zij zelf aan de slag gegaan met het maken wat voor hun een goed blogsysteem was. Dat vonden meer mensen en tegenwoordig werken er overal ter wereld op elk moment honderden, zo niet duizenden mensen tegelijk aan de basis code van WordPress om die continu te verbeteren. Ze maken het veiliger en voeren verbeteringen door, maken het gebruiks vriendelijker en voegen continu nieuwe functies toe. Door de grote en actieve community WordPress ontwikkelaars blijft WordPress groeien en verbeteren.

Hoeveel WordPress ontwikkelaars heeft TR2sourcing beschikbaar

Vragen? Contact een van onze medewerkers!

“We leveren een flexibele schil met React JS ontwikkelaars, heb je een los project of wil je een vaste ontwikkelaar toevoegen aan je team, TR2sourcing heeft voldoende React specialisten in huis.”

Roelf Nienhuis

TR2Sourcing

Laat ons weten hoe we je WordPress project tot een succes kunnen maken

Onze WordPress ontwikkelaars staan klaar en kunnen voor 25 EUR per uur aan je team toegevoegd worden!