TR2sourcing

Front-end Developers

Front-end Developer outstaffing services

Front-end developers laten je site of app "smoelen" het zijn de mooi makers, de interieur designers van een huis. Designs en user experience worden tastbaar en omgezet naar user-facing code. De benodigde functionaliteiten worden aan een website, native app of Progressive Web App (PWA) toegevoegd. Er wordt gezorgd dat alles goed responsive werkt op verschillende resoluties en devices. Met andere woorden creativiteit en techniek komen samen door de skills van de front end developer. Onze front-enders lopen voor engaan mee met de laatste ontwikkelingen niet alleen technisch, maar ook op gebruiksvriendelijkheid (usability en user experience) gebied lopen we voorop.

HTML5

Waar zouden wij zijn zonder de opmaaktaal HTML. Onze remote HTML developers weten als geen ander webpagina’s te structureren en weer te geven. Onze HTML5 experts leveren maatwerk voor alle soorten websites en webapplicaties. Klaar voor jouw (eerste) outstaffing uitdaging?

SASS

Binnen TR2Sourcing hebben wij veel front-end developers SASS als ’s werelds meest krachtige, professional CSS-extensietaal als basis gebruiken voor hun dagelijkse werk. Schaal op met onze remote SASS developers en bespaar zo duizenden euro’s per maand.

Front-end specialisten via TR2sourcing
 • 1

  LESS

 • 2

  JavaScript

 • 3

  React

 • 4

  Vue.js

 • 5

  jQuery

 • 6

  Node.js

Wat doet de front-end ontwikkelaar

Het voor de gebruiker zichtbare gedeelte van websites, webshops, programma's en apps wordt ook wel de front-end genoemd, de front-end developer ontwikkelt dus ook aan die voorzijde.

Front-end ontwikkelaars zorgen ervoor dat software applicaties, websites en webshops gebruiksvriendelijk zijn en werken met alle gangbare internet browsers zoals chrome, firefox en microsoft edge en ook op alle besturingssystemen en schermresoluties. Onze professionals werken niet alleen aan de technische aspecten van de bouw van applicaties, maar zorgen er ook voro dat het design ervan aantrekkelijk is. Meestal specialiseert een front-end ontwikkelaar zich in een aantal van de veelgebruikte script- en opmaaktalen, waaronder HTML5, CSS en JavaScript.

Welke taken heeft een front-end ontwikkelaar?

Het werk van een front-end ontwikkelaar is creatief en divers. Maar natuurlijk verschillen de exacte werkzaamheden per bedrijf of rol in het team. Het ontwikkelen en testen van de front-end en dus zichtbare gedeeltes zijn de belangrijkste taken. Meer specifiek bouwt de ontwikkelaar alle voor de bezoeker of gebruiker uitvoerbare acties op een app of online applicatie zoals een webshop of website.

Veelvoorkomende werkzaamheden
Welke skills moet een front-end developer hebben?

Vragen? Contact een van onze medewerkers !

“We leveren vaak vaste teams met front-end en back-end ontwikkelaars in combinatie met een flexibele schil om op en af te schalen als dat nodig is”

Roelf Nienhuis

TR2sourcing

Onze front-end development specialisten werken graag aan

Front-end talen

React

User interview and research

Problem identification

Validation

Solution mapping

Technical feasibility study

Visualise

Concept development

User journey maps

Profiling

Wireframe

Visual design

Prototype development

Build

Core feature

Add-ons listing

Sprint planning

Rapid development

Rapid deployment

MVP testing

Support

Architecture design

Code reviews

Develop new functionality

Provide best practices

Fast and inspiring start

Attention to support issues

Here to Help Your Every Business Need

We focus on the IT solutions, so you can focus on your business. See what we can do for you today!